REGJISTRIMI I FLAMURIT TË BASHKUARAVE PËR ARKA - nga 549 £

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-uk

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË BASHKUARAVE PËR ARKA - nga 549 £

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar

Regjistrimi i flamurit të Mbretërisë së Bashkuar

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Mbretërisë së Bashkuar?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Mbretërinë e Bashkuar me emrin personal ose të kompanisë.

E vlefshme per 5 vjet

E vlefshme per 5 vjet

Regjistrimi i anijes në Mbretërinë e Bashkuar, është i vlefshëm për 5 vjet

Çmimi i ulët = 549 GBP

Çmimi i ulët = 549 GBP

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e MB.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Është një regjistrim i vlefshëm i flamurit Red Ensign dhe është plotësisht i pranueshëm në mbarë botën

Në dispozicion për 3 ditë!

Në dispozicion për 3 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 3 ditëve dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Asnjë kufizim detar ose distanca nuk zbatohet për anijet me flamur të Mbretërisë së Bashkuar

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Anketa e anijeve

Kërkohet një certifikatë e studimit të tonazhit dhe matjes. Mund të bëhet në vendin tuaj.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Mbretërinë e Bashkuar të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 3 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Mbretërinë e Bashkuar dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

BARKE PRIVATE

Varkë në pronësi të korporatës

549 £ 699 £
.
Private, bareboat or commercial use
We setup a UK company for you
.
Registration valid for 5 years
For private, bareboat or commercial use
.
Most nationalities accepted
Registration valid for 5 years
.
Part of Red Ensign Group
Most nationalities accepted
.
Low registration fees
Part of Red Ensign Group
  RENDOS TANI RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por zgjodha të shmang koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Mbretërinë e Bashkuar. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Kopje e pasaportës suaj
 • Kopje e faturës suaj të shitjes
 • Anija duhet të ketë një emër unik. Ju lutemi jepni 4 emra kur plotësoni formularin, autoritetet e Mbretërisë së Bashkuar do të kontrollojnë disponueshmërinë me marrjen e kërkesës tuaj
 • Një certifikatë studimi
  * Është e detyrueshme çertifikata e tonazhit dhe matjes (jo më e vjetër se 1 vit). Mund të bëhet në vendin tuaj për sa kohë që kryhet nga një nga gjeodetët e autorizuar. (Byroja Amerikane e Transportit (ABS), Bureau Veritas (BV), Det Norske Veritas (DNV), Germanischer Lloyd (GL), Lloyd's Register (LR), Nippon Kaiji Kyokai (NKK), Registro Italiano Navale (RINA)
 • Një certifikatë fshirjeje
 • Një kopje e shenjës së thirrjes radio nëse keni një të tillë

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Mbretërinë e Bashkuar

Cilat dokumente kërkohen për të aplikuar për flamurin e MB?
Cilat kombësi mund të aplikojnë për flamurin e MB?
Sa kohë zgjat regjistrimi?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi për flamurin britanik?
A është i vlefshëm regjistrimi në Mbretërinë e Bashkuar në të gjithë botën?
A mund ta regjistroj varkën time nën emrin e kompanisë?
A pranoni dokumente në ndonjë gjuhë?
A lëshohet regjistrimi në MB në formë fizike? Apo është dixhitale?
A duhet të bëj një studim për varkat që janë të regjistruara për përdorim rekreativ ose tregtar?
A ka ndonjë ndryshim pas ligjit të BREXIT?
Me kë duhet të kontaktoj për certifikatën e studimit ose tonazhit?
Ku mund t'i marr dokumentet e mia?
Çfarë duhet të bëj nëse UK Limited im ka skaduar?
A mund të aplikoj pa certifikatën CE?
Çfarë mënyrash pagese pranoni?
Cila është procedura për të ndryshuar pronarin në një regjistrim aktual në MB?
Cila është procedura për të fshirë regjistrimin aktual në Mbretërinë e Bashkuar?
Cilat dokumente kërkohen për të aplikuar për licencën e MB-së për Regjistrim?
Sa shpejt mund të marr licencën e Anëtarëve në Mbretërinë e Bashkuar dhe për sa kohë do të jetë e vlefshme?
A mund të kenë shumë radio në varkën time të njëjtin numër pika?

Merrni një ofertë pa detyrime për Mbretëria e Bashkuar Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner