REGJISTRIMI I FLAMURIT TË BASHKUARAVE PËR ARKA - nga 549 £

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
choose-registration-type

PLOTËSONI APLIKACIONIN TUAJ PËR REGJISTRIMIN E FLAMURIT TË MB

Zgjidhni llojin e regjistrimit

REGJISTRONI BARKËN TUAJ NË FLAMURIN MBRETËRIA E MBROJTJES

Zgjidhni llojin e regjistrimit

REGJISTRIMI I ANKAVE në MB
  1. Ne kemi krijuar një Mbretëri të Bashkuar LTD. për ju në 24 orë. Kjo LTD është në pronësi të jush, por gjithashtu mund të ketë pronarë shtesë nëse është e nevojshme. Kostoja për ngritjen e LTD. është përfshirë në normën dhe pas kësaj është 249 Euro në vit. Si LTD. përdoret vetëm për të poseduar një varkë që nuk do të keni nevojë të paguani ndonjë taksë ose të bëni ndonjë regjistrim qeveritar.
  2. Pas 24 orësh, LTD është krijuar dhe më pas ju bëni një faturë të re shitje në emrin e UK LTD tuaj.
  3. Ne do të regjistrojmë UK LTD. si pronar i anijes dhe ju do të merrni regjistrimin tuaj të anijeve në Mbretërinë e Bashkuar.
REGJISTRIMI I ANKAVE në MB ME shifra
EXPRESS - REGJISTRIMI I ANKAVE në MB
EXPRESS - REGJISTRIMI I ANKAVE në MB ME shifra
LICENCË E RADIO - Figura
JU LUTEM ME DERGONI EDHE NJE CITA TE SIGURIMIT SHUM KONKURRENC

NEXT